8.1.2018. 8:09
0
U BiH umjereno, ponegdje pretežno oblačno, dnevne temperature do 16 stepeni
U Bosni i Hercegovini danas će preovladavati umjereno, ponegdje pretežno oblačno vrijeme.
Vjetar slab do umjeren, južni i jugoistočni. Na jugozapadu Bosne povremeno i jaki udari juga. Dnevne temperature od 11 do 16 stepeni.

U Sarajevu, uglavnom, sunčano uz umjerenu oblačnost. Dnevna temperatura oko 14 stepeni.

U Hercegovini, na jugozapadu i istoku Bosne jutros pretežno oblačno, a u ostalim područjima malo do umjereno oblačno i sunčano. Po kotlinama Bosne ima magle ili sumaglice.

Temperature zraka u 07.00 sati: Bjelašnica -1 stepen, Sanski Most 1, Zenica 2, Banja Luka, Brčko 3, Tuzla 4, Bihać, Zvornik 5, Srebrenica 6, Ivan Sedlo, Trebinje 8, Mostar, Stolac 9, Livno 10, Gradačac, Sarajevo 11, Grude, Široki Brijeg 13 stepeni.

Atmosferski pritisak u Sarajevu iznosi 952 hPa, za 8 hPa je iznad normalnog i lagano raste, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda (FHMZ) BiH.  

(Fena/Alen Avdić)
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.