18.4.2018. 11:45
0
Zbog radova sarajevska naselja će i danas imati problema s vodosnabdijevanjem
Zbog radova na sanaciji kvarova na vodovodnoj mreži doći će do poremećaja u vodosnabdijevanju nekoliko sarajevskih naselja i ulica.

Kako je saopšteno iz KJKP “Vodovod i kanalizacije” vode neće biti u naseljima: Azići, Vlakovo, Doglodi, Dobroševići, Stup, Stupsko brdo, Hivzi Bjelavca, Rosulje, Soukbunar, Tekija, Mrakuša, krug Famosa, Jarčedoli, Alifakovac, Hotonj, Zvornička, Kupreška, Hercegovačka, Ante Fijamenga, Behdžeta Mutevelića.

Također, doći će do kratkotrajnog isključenja snabdijevanja vodom zbog popravke kvarova u šahtovima u slijedećim ulicama: Travnička, Paromlinska, Lamekanija, Muse Ćazima Čatića.

Kako je saopšteno, stabilizacija u vodosnabdijevanju očekuje se oko 17 sati.


(Admir Oručević)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.