15.6.2018. 8:17
0
Vremenska prognoza
Jutros je u Bosni oblačno sa slabom kišom. U Hercegovini je djelomično vedro.

Temperature zraka izmjerene u 08:00 sati (°C): Bjelašnica 5; Ivan Sedlo 11; Bihać i Sokolac 12; Sarajevo 13; Bugojno, Jajce i Sanski Most 14; Banja Luka, Gradačac, Prijedor, Srebrenica i Tuzla 15; Doboj, Livno i Zvornik 16; Bijeljina 17; Brčko, Grude i Trebinje 18; Široki Brijeg 19; Stolac 20; Mostar 22°C. Atmosferski pritisak u Sarajevu iznosi 939hPa, za 3hPa je manji od normalnog i ne mijenja se.

Danas u Bosni oblačno vrijeme. Prije podne lokalno sa slabom kišom.

Češće padavine u Bosni od poslijepodnevnih sati i tokom noći na subotu. Kiša je većinom slaba. Više padavina na istoku i sjeveroistoku Bosne. U Hercegovini djelomično vedro.

Vjetar u Bosni slab do umjerene jačine sjevernog i sjeverozapadnog smjera. U Hercegovini umjereno jaka bura.

Najviša dnevna temperatura zraka većinom između 17 i 23°C, na jugu zemlje od 24 do 28°C. 

U Sarajevu oblačno, povremeno sa slabom kišom.

Više padavina tokom noći na subotu. Najviša dnevna temperatura zraka oko 18°C. 


(FHMZ)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.