19.6.2018. 10:50
0
Ova sarajevska naselja danas ostaju bez vode
Danas će zbog popravke kvarova na vodovodnoj mreži dolaziti do poremećaja u vodosnabdijevanju u dijelovima glavnog grada BiH.

Kako je saopšteno iz KJKP “Vodovod i kanalizacija”, probleme s vodosnabdijevanjem će imati naselja: Sedrenik, Nahorevo, Dolac malta, Socijalno, Pofalići, Osik, dio Rakovice, dio Hrasnice, dio Sokolović kolonije, Stup, Bojnik, te ulice: Antuna Hangija, Bardakčije, Bjelave, Ciglanska, Zmaja od Bosne, Porodice Ribar, Trg heroja, Džamijska, Aleja lipa, Čadordžina, Gornji Kartal.

U toku dana doći će do kratkotrajnog isključenja snabdijevanja vodom zbog popravke kvarova u šahtovima u slijedećim ulicama: Azize Šačirbegović, Tvornička, Jarčedoli, Sedrenik.

Stabilizacija u vodosnabdijevanju se očekuje oko 17 h.


(Admir Oručević)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.