17.12.2018. 13:46
0
U BiH sutra pretežno oblačno, slab snijeg u Bosni
U Bosni i Hercegovini sutra se prijepodne očekuje pretežno oblačno vrijeme.

Povremeno slab snijeg je moguć u centralnim i istočnim područjima Bosne. Po kotlinama i uz riječne tokove moguća je magla ili niska oblačnost. Poslijepodne bit će bez padavine iz postepeno razvedravanje u Posavini, Krajini i Hercegovini. 

Vjetar u Bosni bit će slab promjenljivog smjera, a u Hercegovini umjerena do pojačana bura. Jutarnja temperatura zraka od -8 do -3, a u planinskim područjima do -12, na jugu od 0 do 5, a najviša dnevna od -2 do 3, na jugu od 4 do 7 stepeni. 

U Sarajevu sutra će biti pretežno vrijeme. Prijepodne, moguće je i provijavanje slabog snijega. Jutanja temperatura oko -4, a najviša dnevna oko 0 stepeni. 

Temperature zraka danas u 13.00 sati: Gradačac i Ivan-sedlo -5 stepeni, Bijeljina, Sokolac i Tuzla -4, Brčko i Zvornik -3, Bugojno, Doboj, Sarajevo i Srebrenica -2, Banja Luka, Drvar, Jajce, Livno, Sanski Most i Zenica -1, Široki Brijeg 3, Mostar i Stolac 4, Neum i Trebinje 5, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

(Fena/Alen Avdić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.