6.6.2019. 12:00
0
U većem dijelu BiH do kraja da s pljuskovima i grmljavinom
U centralnim, istočnim i sjevernim područjima Bosne i na sjeveru Hercegovine u poslijepodnevnim satima se očekuju pljuskovi i grmljavina.

Vjetar će biti slab do umjerene jačine jugozapadnog smjera. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 24 i 30 stepeni.

Temperature zraka u 11.00 sati: Bjelašnica 8 stepeni, Ivan-sedlo 18, Brčko 19, Bijeljina i Livno 20, Prijedor, Sokolac i Zvornik 21, Srebrenica, Trebinje i Tuzla 22, Doboj, Drvar, Gradačac, Grude, Neum i Sarajevo 23, Bugojno, Jajce i Mostar 24, Sanski Most 25, Banja Luka, Bihać, Stolac i Zenica 26, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.




(FENA / Lejla Trle) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.