25.2.2020. 12:55
0
Općina Ilidža raspisala javni poziv: 5.000 KM za svakog mladog čovjeka sa najboljim poslovnim planom
Općina Ilidža raspisala je javni poziv za sufinansiranje najboljih poslovnih planova namijenjenih razvoju poduzetničke inicijative i zapošljavanju mladih i žena s područja općine Ilidža, za šta je izdvojeno 70.000 KM.

Konkurisati mogu sve nezaposlene mlade osobe do 35 godina starosti, bez obzira na spol i dob, bitno je samo da imaju poslovnu ideju.

Na osnovu javnog poziva odabrat će se najbolji poslovni planovi mladih i žena te novčano nagraditi. Novčana nagrada namijenjena je sufinansiranju troškova pokretanja biznisa kroz finansiranje troškova registracije biznisa, troškova sredstava za rad, zakupa poslovnih prostorija, obrtnih sredstava i ostalih troškova.

Visina nepovratnih sredstava po poslovnom planu može iznositi maksimalno do 5.000 KM.

Prijave se mogu dostavljati 45 dana od dana objavljivanja na web stranici Općine Ilidža (25. februar).

Poticanjem poslovne ideje Općina Ilidža pruža priliku za samozapošljavanje čime će se doprinijeti razvoju lokalne zajednice, saopćeno je iz Općine Ilidža.

(Fena)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.