12.3.2020. 8:14
0
U Bosni i Hercegovini sunčano, dnevna temperatura od 17 do 24 stepena
U Bosni i Hercegovini je jutros vedro, po kotlinama Bosne ima magle.

Temperature zraka izmjerene u 7 sati iznosile su: Sokolac -2, Drvar -1, Bugojno i Livno 0, Sanski Most i Zenica 1, Bjelašnica, Grude, Jajce, Široki Brijeg i Stolac 2, Ivan-sedlo i Prijedor 3, Banja Luka, Doboj i Tuzla 4, Mostar, Sarajevo i Srebrenica 5, Zvornik 6, Trebinje 7, Bijeljina i Neum 8,  Bihać 10 i Gradačac 13 stepeni.

Atmosferski pritisak u Sarajevu iznosi 946 hPa, za 4 hPa je viši od normalnog i stagnira.

Danas će u Bosni i Hercegovini preovladavati sunčano vrijeme. Dio prijepodneva po kotlinama Bosne magla ili sumaglica. Vjetar slab do umjeren jugozapadni. Dnevna tempertaura od 17 do 24 stepena.

U Sarajevu sunčano. Dnevna temperatura oko 20 stepeni, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorloškog zavoda BiH. 


(FENA)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.