10.5.2020. 8:00
0
U Bosni i Hercegovini danas oblačno
U Bosni i Hercegovini danas pretežno oblačno vrijeme. Poslije podne ponegdje u Hercegovini su mogući slabi lokalni pljuskovi.

Vjetar slab do umjeren južni i jugozapadni. Jutarnja temperatura od 10 do 16, na jugu i sjeveru do 18, a dnevna od 22 do 28 °C.

U ponedjeljak u BiH umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U jutarnjim satima i tokom prijepodneva slaba kiša ili lokalnim pljuskovi se očekuju u Hercegovini, Posavini, Krajini i dijelovima centralne Bosne. 

Poslije podne slabih i rijetkih lokalnim pljuskova može biti ponegdje na istoku i jugu Hercegovine. Jutarnja temperatura od 10 do 16, na jugu i sjeveru do 18, a dnevna od 22 do 28 °C.

U utorak u našoj zemlji, također, pretežno oblačno vrijeme sa kišom i lokalnim pljuskovima. Na sjeveroistoku Bosne je moguća i grmljavina. Tokom poslijepodneva padavine postepeno prestaju. Jutarnja temperatura od 4 do 10, na jugu do 17, a dnevna od 8 do 15, a na jugu od 20 do 24 °C.


(FHMCBIH)

BiH
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.