23.9.2020. 8:07
0
U BiH danas oblačno s kišom, upaljen i žuti meteoalarm
Danas se u Bosni i Hercegovini očekuje umjereno do pretežno oblačno vrijeme, a za većinu područja u našoj zemlji upaljen je i žuti meteoalarm.

Povremeno su izgledni lokalni pljuskovi praćeni grmljavinom. Vjetar slab do umjerene jačine južnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 11 i 16°C, na jugu zemlje do 19°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 22 i 28°C.

U Sarajevu umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Najniža jutarnja temperatura zraka oko 14°C, a najviša dnevna temperatura zraka oko 25°C, prenosi Federalni hidrometeorološki zavod.


Žuti meteoalarm za veći dio Bosne i Hercegovine upaljen je zbog grmljavine i grmljavinskih procesa.

Žuti meteoalarm
Vrijeme je opasno. Neuobičajene vremenske prilike su prognozirane. Šteta i ljudske žrtve su moguće. Budite oprezni i redovno se informišite o očekivanim meteorološkim uvjetima. Budite svjesni rizika koji je neizbježan. Slijedite uputstva data od strane vaših državna tijela.
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.