15.10.2020. 16:11
0
Tokom vikenda izmjene režima saobraćaja na području Marijin Dvora
Zbog radova na sanaciji tramvajske pruge na dionici "S” krivine – tramvajska stanica “Marijin dvor“, u periodu od 16. do 19. oktobra doći će do privremenih izmjena režima saobraćaja.

Od petka će od 18.00 sati do ponedjeljka do 06.00 sati biti obustavljen saobraćaj svih vozila na dijelu kolovoza ulice Zmaja od Bosne, smjeru Ilidža – Baščaršija na dionici od ukrštanja ulice Zmaja od Bosne – Franje Račkog do raskrsnice ulice Zmaja od Bosne – Vrbanja.

U tom periodu je zabranjeno i parkiranje vozila u ulici Franje Račkog u desnoj saobraćajnoj traci, te u ulici Kotromanića u kompletnoj dužini saobraćajnice.

Svjetlosna signalizacija na raskrsnicama Vrbanja – Vilsonovo šetalište i raskrsnici Kotromanića – Hiseta biće stavljena u režimu “trepčuće žuto”.

Saobraćajnicom Vilsonovo šetalište na dijelu raskrsnice s ulicom Franje Račkog do raskrsnice sa ulicom Vrbanja ostaje saobraćaj će se odvijati u dvije saobraćajne trake, dok se ovim dijelom zabranjuje saobraćaj biciklista, saopćeno je iz Službe za protokol i press KS.

(FENA)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.