20.1.2021. 21:30
0
Evo kakvo nas vrijeme sutra očekuje
U Hercegovini, na zapadu i jugozapadu Bosne sutra se očekuje pretežno oblačno vrijeme, gdje lokalno može pasti malo kiše.

U većem dijelu Bosne bit će umjerena oblačnost. Nešto manje oblačnosti i sunčanije se očekuje u sjevernim i sjeveroistočnim djelovima. Vjetar umjerene jačine, povremeno sa jakim udarima, južnog i jugozapadnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 0 i 5, a najviša dnevna uglavnom između 4 i 10, na jugu i u Krajini do 13 stupnjeva.

U Sarajevu će biti umjereno  do pretežno oblačno vrijeme. Jutarnja temperatura iznosit će oko tri stepena.

U BiH danas je umjereno do pretežno oblačno vrijeme sa kišom u južnim i jugozapadnim dijelovima. Nešto manje oblačnosti ima i sunčanije je u sjevernim i sjeveroistočnim područjima.

Temperature zraka u 13.00 sati: Bjelašnica -6 stupnjeva, Ivan-sedlo 2, Grude i Livno 4, Mostar 5, Drvar 6, Stolac 7, Bugojno, Jajce i Sarajevo 8, Bihać 10, Neum, Tuzla i Zenica 11, Gradačac 12 i Sanski Most 13 stupnjeva, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH. 

(Fena)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.