24.6.2021. 22:55
0
U ponedjeljak počinju radovi na rekonstrukciji Avenije
HP Investing objavio je u četvrtak da će 28. lipnja u 7 sati početi radovi na rekonstrukciji Avenije u Ul. kralja Tomislava, dionica od križanja s Dubrovačkom ulicom (zgrada 'Mostarka') do križanja s Ul. Stjepana Radića (zgrada 'Projektant'), a na osnovu Ugovora koji je potpisan između Grada Mostara i firme HP Investing d.o.o. Mostar.

 Projektom je predviđena rekonstrukcija 2+2 prometne trake s razdjelnim pojasom. Također, na ovoj dionici će se vršiti izrada novog cjevovoda oborinske i fekalne odvodnje, kao i kompletna zamjena vodovodnih cijevi.

Tijekom radova 1.faze na navedenoj dionici, promet će se odvijati dvosmjerno istočnim kolovozom, dok se istovremeno radovi izvode na zapadnom kolovozu.  

Na  početku radova bit će potrebno izvršiti izradu veće komore u samoj raskrsnici  Ul. kralja Tomislava- Ul. Stjepana Radića, pa će na toj lokaciji odvijanje  prometa biti otežano i usporeno.

(Fena)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.