22.10.2021. 16:41
0
Narednih dana u KS-u radovi na vodovodnoj mreži
FOTO: Ilustracija
U subotu, 23.10.2021. godine, u okviru redovnih aktivnosti na održavanju vodovodnog sistema, planirani su radovi na popravkama kvarova u nekoliko ulica u Sarajevu.

Radovi će se u subotu vršiti u Asima Ferhatovića i Mustafe Busuladžića, a u nedjelju, 24.10.2021. godine, planirani su radovi na popravci kvara u ulici Čadordžina.  


U ponedjeljak, 25.10.2021. godine, u okviru redovnih aktivnosti na održavanju vodovodnog sistema, planirani su radovi na popravkama kvarova u ulicama: Sarajevskih gazija, Sulje Jahića, Mala Berkuša, Aleksandra Puškina, Mahmuta Bušatlije, Hajrudina Šabanije, Humska, Muhameda Ef. Pandže, Jovana Bijelića, 21. matra, Ismeta Mujezinovića, Nahorevska, Abdurahmana Sirije, Harisa Kurtovića, Avde Hodžića i Milinkladska - saopćeno je iz KJKP "Vodovod i kanalizacija".


Normalizaciju u vodosnabdijevanju očekujemo po okončanju radova u poslijepodnevnim satima, navode us aopćenju za javnost.
 

(Amer Mujezinović)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.