11.11.2021. 8:22
0
Sladić otkriva: Došao je taj dio godine koji najmanje volim jer nema mi ništa mrže nego prognozirati magla dugotrajnije zadržati
Danas će u Bosni i Hercegovini biti umjereno pretežno oblačno vrijeme. Po kotlinama i uz riječne tokove moguća je magla ili niska oblačnost. Nešto manje oblačnosti i sunčanije očekuje se u Hercegovini. Vjetar slab sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 2 i 7, na jugu zemlje od 9 do 13, a najviša dnevna temperatura zraka većinom između 9 i 15, na jugu zemlje do 19 stupnjeva.

U Sarajevu umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U kotlinskim dijelovima moguća je magla i niska oblačnost. Jutarnja temperatura oko 5, a najviša dnevna temperatura oko 14 stupnjeva, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

I narednih dana, prema prognozama meteorologa Nove BH Nedima Sladića, nas očekuje magla.

“Došao je taj dio godine koji najmanje volim. Jer, nema mi ništa mrže nego prognozirati gdje će se magla i niska naoblaka dugotrajnije zadržati”, napisao je na svom Facebook profilu Nedim Sladić.

(Ajdin Balićevac)
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.