16.1.2022. 9:26
0
U BiH danas sunčano, magla u kotlinama i uz rijeke
Jutros je u većem dijelu Bosne i Hercegovine pretežno sunčano. Po kotlinama i uz riječne tokove u Bosni ima dosta magle.

Temperature zraka izmjerene u 07:00 sati (°C): Sokolac -10; Livno i Srebrenica -8; Bugojno i Sarajevo -7; Bihać, Ivan-sedlo, Sanski Most i Tuzla -6; Banja Luka -5; Doboj i Prijedor -4; Bijeljina i Bjelašnica -3; Zenica -2; Gradačac -1; Trebinje 4; Mostar 5; Neum 7°C.

Atmosferski pritisak u Sarajevu iznosi 951hPa, za 7hPa je veći od normalnog i ne mijenja se.

Prema prognozi Federalnog hidrometeorološkog zavod BiH danas će  biti pretežno sunčano u većem dijelu zemlje. Po kotlinama i uz riječne tokove u Bosni magla.

Vjetar slab južnog smjera.

Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 1 i 7°C, na jugu zemlje od 10 do 14°C.

U kotlinskom dijelu Sarajeva magla prije podne. Najviša dnevna temperatura zraka oko 3°C.

(FENA/A. Balićevac)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.