12.8.2022. 14:31
0
Centrotrans obavještava putnike o uvođenju dodatnih polazaka za vrijeme SFF-a
Centrotrans, kao društveno odgovorna kompanija, njeguje posebnu poslovnu politiku kada je riječ o sportsko-kulturnim događajima, a čiji je cilj promocija naše zemlje.

Jedna od takvih manifestacija je svakako i Sarajevo Film Festival, koji predstavlja najvažniji kulturni događaj u BiH, a čiji je ponosni partner već godinama i kompanija Centrotrans.

Kako bi osigurali što bolju posjećenost, odnosno lakše kretanje turista i građana Sarajeva u periodu održavanja festivala, Centrotrans uvodi dodatne polaske u noćnim satima. Tako će, do završetka SFF-a, posljednji autobus sa Vijećnice polaziti u 02:00 sata poslije ponoći.

Vijećnica – Dobrinja: 00:00h; 01:00h i 02:00h,

Dobrinja – Vijećnica: 00:30h i 01:30h

U svjetlu održavanja 28. Sarajevo Film Festivala, svi putnici Centrotransa, na gradskim i prigradskim lokacijama grada Sarajeva, koji to do sada nisu učinili, svoju CentroCard mobilnu aplikaciju mogu preuzeti sa Google Play ili App Store-u, a potom u aplikaciji mogu sačuvati i svoju Mastercard karticu za jednostavnije dopune računa svakog narednog puta.

Sve putnike Centrotransa i korisnike Mastercard kartica, koji dopune svoj CentroCard račun ili E-kartu sa 10KM i više, očekuje bonus u vrijednosti od 25% na korisničkom računu.
Pripadnici Policijske uprave Ilijaš jučer su u 13 sati uhapsili 53-godišnju E. F., nastanjenu u Ilijašu, nakon što su u njenoj kući pronašli marihuanu.

Na osnovu naredbe Općinskog suda u Sarajevu, izvršen je pretres kuće vlasništvo E. F. u mjestu Donja Misoča, općina Ilijaš.

Kako je saopćeno iz Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo, tom prilikom je pronađeno pet saksija kanabisa. Nakon hapšenja, E. F. je predata u prostorije za zadržavanje osoba lišenih slobode MUP-a KS.

O slučaju je obaviješten dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Sarajevo.

“Policajci nastavljaju kriminalističku obradu nad osumnjičenom”, navedeno je u saopćenju MUP-a KS.


(Admir O.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.