26.12.2022. 8:34
0
Novi radovi na vodovodnoj mreži: Bez vode danas 20 ulica u Sarajevu
U okviru redovnih aktivnosti na održavanju vodovodnog sistema u Sarajevu izvoditi će se radovi na popravkama.

Kako su saopćili iz VIK Sarajevo, bez vode će ostati 20 sarajevskih ulica.

Radovi će se izvoditi u sljedećim ulicama: Adija Mulabegovića, Ismeta Alajbegovića Šerbe, Antuna Hangija, Azize Šaćirbegović, Dr. Fetaha Bećirbegovića, Rogina, Grličića brdo, Muje Šejte, Gornja Jošanica, Ramiza Salčina, Hasana Merdžanovića, Krivoglavci, Alipašina, Zaima Šarca, Višnjik, Bardakčije, Francuske revolucije, Lužansko polje, Čekaluša i Hazima Šabanovića.

"Normalizaciju u vodosnabdijevanju očekujemo po okončanju radova u poslijepodnevnim satima", navedeno je u saopćenju VIK Sarajevo.

(A. Balićevac)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.