24.1.2023. 13:48
0
U Bosni sutra oblačno, moguć slab snijeg, u Hercegovini prijepodne vedro
U većem dijelu zemlje danas je oblačno vrijeme sa snijegom ili susnježicom. U nizinama je padala i kiša.

Temperature zraka izmjerene u 13:00 sati: Bjelašnica -6; Ivan Sedlo 0; Livno 1; Bihać, Bugojno, Gradačac, Sanski Most, Sarajevo i Tuzla 2; Banja Luka, Bijeljina, Doboj, Drvar i Zenica 3; Široki Brijeg 5; Mostar i Stolac 6; Neum 9 i Trebinje 10 stepeni.

U Bosni sutra oblačno vrijeme, rijetko može padati veoma slab snijeg ili susnježica. U većem dijelu Hercegovine prijepodne vedro. Povećanje oblačnosti u poslijepodnevnim satima. Oblačno će se zadržati na sjeveru Hercegovine. Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog i sjeveroistočnog smjera.

Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -4 i 1, na jugu do 5 stepeni. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 0 i 5, na jugu od 8 do 12 stepeni.

U Sarajevu će biti oblačno. Najniža jutarnja temperatura zraka oko -2, a najviša dnevna oko plus 1 stepen, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

(FENA/A. Balićevac)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.