24.4.2023. 22:37
0
Nedim Sladić o vremenu za 1. maj: Strpite se još malo
Strpite se još malo s prognozom za prvomajske praznike - objavit ću je, najvjerovatnije, u srijedu i to po ustaljenoj proceduri. Ali ne očekujte nešto previše (… detalja) s obzirom na neke druge okolnosti, napisao je Sladić.

A prema srednjoročnoj prognozi FHMZ-a, početak prve sedmice mjeseca maja prema dostupnim prognostičkim materijalima proteći će u stabilnijim vremenskim prilikama u odnosu na dane vikenda, u kojima su moguće padavine.

Tokom dana postojat će uslovi za kratke pljuskove praćene grmljavinom. Uslovi za kišu u Bosni će se povećavati prema sredini sedmice a zatim se očekuje nešto stabilnije vrijeme.

Jutarnje temperature osciliraće pretežno između 6°C i11°C u Bosni do 14°C u Hercegovini. Maksimalne dnevne temperature kretat će se između 14°C i 19°C u Bosni, u Hercegovini do 21°C.


(Admir O.)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.