4.1.2016. 8:09
0
Sjajne partije Mirze Teletovića i Jusufa Nurkića, Phoenix i Denver poraženi
Sino je u NBA ligi odigrano nekoliko susreta, a Denver Nuggetsi za koje nastupa naš Jusuf Nurkić su poraženi na domaćem parketu od Portlanda sa 106:112.

Piše: Haris Ahbabović

Oporavljeni Nurkić je na parketu proveo oko 15 minuta, a za to vrijeme je ubacio 12 koševa, te upisao osam skokova. Danilo Gallinari je ubacio 29 poena. Kod Portlanda je najbolji bio McCollum koji je ubacio 25 koševa.

LA Lakersi su bez Kobeja Bryanta lako slavili protiv indisponiranih Phoenix Sunsa za koje igra i naš Mirza Teletović. Lakersi su pobijedili sa 97:77.

Najbolji kod Lakersa je bio Williams sa 30 koševa, dok je kod Sunsa 25 poena ubacio Knight. Teletović je odigrao još jednu dobru partiju. Naš kapiten je postigao 16 koševa, uz osam skokova.

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.