25.6.2016. 18:19
0
SP u Španiji: Težak poraz naših kadeta od Francuske
Kadetska reprezentacija BiH doživjela je težak poraz od selekcije Francuske na SP za kadete koje se održava u Španiji.

Piše: Haris Ahbabović

Naši momci su poraženi sa ubjedljivih 84:65.

U ovoj utakmici smo imali ogromnih problema sa zaustavljanjem skoka Francuza, koji su skakali u našem reketu kako su željeli, što je na kraju i rezultiralo da nam uhvate ogroman broj lopti nakon vlastitih promašaja.

Najbolji u redovima naše reprezentacije su bili Džanan Musa sa 19 i Čampara sa 12 poena. Musa je imao veliki broj promašaja iz igre.

Kod Francuza su najbolji bili Hoard sa 23 i Pons sa 22 koša.

U drugoj utakmici ove grupe Južna Koreja je savladala Dominikansku Republiku sa 77:71. Južna Koreja, sa kojom igramo svoj naredni meč, ima dvije pobjede iz dva duela. BiH i Francuska imaju po jednu pobjedu i poraz, dok Dominikanska Republika ima dva poraza.

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.