24.8.2017. 14:45
0
Košarkaši BiH kvalifikacije za SP otvaraju susretom s Rusijom
Košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine u kvalifikacjiama za svjetsko prvenstvo 2019. u Kini nastupit će u E-grupi sa selekcijama Francuske, Rusije i Belgije, odlučeno je današnjim žrijebom u Minhenu.


Kvalifikacije počinju u novembru, a košarkaši BiH otvaraju ih susretom s Rusijom na domaćem terenu, 24. novembra. Tri dana kasnije gostuju Francuskoj, dok 22. februara 2018. u trećem kolu dočekuju Belgiju. Četvrto kolo na rasporedu je 25. februara kada košarkaši BiH idu u goste Rusiji, dok se prvi krug kvalifikacija završava u julu 2018. Reprezentacija BiH 29. juna dočekuje Francusku, dok u posljednjem kolu 2. jula ide u goste Belgiji.

Nakon šest kola tri ekipe će nastaviti takmičenje u drugom krugu kvalifikacija.

(FENA/Amila Alijagić)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.