20.11.2017. 22:05
2
Emotivna ispovijest Nurkića: Svaki put kada dođem u BiH, rasplačem se
Bosanskohercegovački internacionalac Jusuf Nurkić je govorio o svom životu u Bosni i Hercegovini kao i o nastojanju da obezbijedi svoje mjesto u NBA ligi.

BiH sa 1.000 dolara mjesečno možete živjeti odlično dok sa 10.000 dolara mjesečno možete živjeti kao kralj, rekao je Jusuf Nurkić za “The Crossover” tokom intervjua u hotelu The Nines i dodao:

– Svaki put kada dođem kući, rasplačem se jer se ništa nije promijenilo i svi stoje na istom mjestu gdje sam ih i zatekao, prenosi “Sport1“.

Ovaj 23-godišnji centar Portland Trail Blazersa je rekao da želi nastaviti igrati u fantastičnoj formi, te je dodao da nijedan centar u ligi nije bolji od njega.

– Stvari su jednostavne. Želim igrati i znam da moram biti starter. Znam da mogu postati All-Star igrač. Ako mene pitate, nijedan centar u ligi nije bolji od mene. Ako se ja ne borim za sebe, ko će se drugi boriti za mene, dodao je Nurkić.

Nurkić je u NBA ligu došao iz redova zagrebačke Cedevite, a prethodno je sezonu proveo na posudbi u Zadru koja je bila jedna od najvažnijih u njegovoj karijeri.


(Admir Oručević)

BiHNurkic
2
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.