15.12.2018. 17:45
0
Shaquille O'Neal i Charles Barkley branili srbijanskog trenera koji se svađao sa svojim igračem
Igor Kokoškov, srbijanski trener koji trenutno vodi Phoenix Sunse u NBA ligi i koji je bio prvak Evrope sa Slovencima, ima pune ruke posla ove sezone.

Piše: Haris Ahbabović

Naime, Phoenix je trenutno najlošiji tim u NBA ligi, a srbijanski stručnjak osim toga ima i probleme sa igračima koji očito ne žele da ispunjavaju njegove zamisli.

Tako se verbalno sukobio sa Mikalom Bridgesom na meču protiv Portlanda, kojeg su Sunsi očekivano lako izgubili.

U odbranu trenera Sunsa stale su NBA legende, Charles Barkley i Shaquille O'Neal, a nekadašnji krilni centar Sunsa, Charles Barkley, je rekao da Kokoškovu treba dati nagradu trenera godine ako sa ovom ekipom napravi četiri pobjede.

"Nebitno je šta se dogodilo, moraš da slušaš svog trenera. Apsolutno me ne zanima šta se tu dogodilo, nebitno je. Tvoj je zadatak da slušaš svog trenera", rekao je Shaq.

"Phoenix ne zaslužuje ovo, to su dobri ljudi. Moraš da slušaš svog trenera. Uopće nije vikao na njega, a on ne želi da ga sluša. To je njegov posao, da govori svojim igračima šta da rade", rekao je Barkley.

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.