8.1.2016. 12:45
0
Kobe Bryant ubjedljivo vodi na All-Star glasanju
Američki košarkaš i zvijezda Los Agneles Lakersa Koby Bryant i dalje je vodeći u glasanju za 65. NBA All Star, tradicionalnu utakmicu zvijezda NBA lige, prenosi Anadolu Agency (AA).

Na internet stranici NBA-a objavljeno je da Kobi Bryant, koji je 17 puta u svojoj karijeri izabran za All Star, vodi sa 1.26 miliona glasova. 

Na listi ga prati prošlogodišnji MVP iz Golden State Warriorsa Stephen Curry sa 925 hiljada glasova, a treći je košarkaš Cleveland Cavaliersa LeBron James sa 636 hiljada glasova. Glasanje će trajati do 19. januara ove godine. 

Košarkaši koji će igrati All Star utakmicu biće proglašeni 22. januara, a rezerve sedam dana kasnije. 

All-Star utakmica će biti odigrana 14. februara u Air Canada Centru u Torontu, a to će biti prva utakmica koja je odigrana izvan Sjedinjenih Američkih Država. Naredni poredak će biti objavljen 14. januara.

(Anadolu Agency)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.