8.1.2016. 14:24
0
Pogledajte kako su Vlade Divac i Peđa Stojaković pozdravili Kobeja Bryanta
Kobe Bryant sinoć je odigrao svoj posljednji meč protiv Sacramento Kingsa.

Piše: Haris Ahbabović

Inače, Kobe Bryant je veliku bitku svojevremeno vodio protiv Divca i Stojakovića, koji su bili članovi sjajne generacije Kingsa sa kojom su Lakersi početkom novog vijeka vodili veliku borbu na Zapadu.

Godine 1996. Divac je iz Lakersa tradeovan u Charlotte Hornetse u zamjenu za prava na tada 17-godišnjeg Kobeja Bryanta. Zato je Vlade spremio originalan poklon Kobeju za oproštaj.

"Dao mi je dres Hornetsa sa brojem 8, strava je. Ima sjajan smisao za humor, uvijek pravi dobre praktične šale, a to se dobro slaže sa mojim sarkazmom", rekao je Kobe.

"Navijači su mi ukazali poštovanje, iako smo mnogo godina bili neprijatelji. Ovo je oduvijek bilo posebno mjesto, ne samo za mene, već i za cijeli grad", rekao je Bryant.

Kobe je sinoćnju utakmicu završio sa 28 koševa, a uspio je postati najmlađim igračem u historiji NBA lige koji je postigao 33.000 poena.

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.