14.2.2017. 8:23
0
Jusuf Nurkić nakon dolaska u Portland: 'Bosnian Beast' je nadimak koji su mi drugi dali, pa ću pokušati da ga opravdam
Bh. reprezentativac, Jusuf Nurkić, više nije član Denver Nuggetsa.

Piše: Haris Ahbabović

Naime, Nurkić je trejdovan u ekipu Portland TrailBlazersa koja je ujedno glavni konkurent Nuggetsima u borbi za mjesto koje vodi u doigravanje.

Nurkić je za Nuggetse igrao od 2014. pa do ove 2017. godine. Prije toga je nastupao za zagrebačku Cedevitu.

"Sretan sam i uzbuđen što sam ovdje, jedva čekam da zaigram. Sretan sam bio kada sam čuo da ću biti trejdovan, te sam ovdje došao kako bih pobjeđivao", rekao je Nurkić.

"Definitivno mog pomoći, ovo je idealno mjesto za mene i mislim da me trebaju. Mislim da mogu donijeti mnogo energije timu, mogu donijeti mnogo u odbrani, ali i u napadu. Spreman sam da radim ovdje u Portlandu", rekao je Nurkić.

"Novi saigrači su me lijepo primili. Prvi put u životu ću igrati sa tako sjajnim igračima kao što su Lillard i McCollum. 'Bosnian Beast' je nadimak koji su mi drugi dali, pa ću pokušati da ga opravdam. Definitivno je ovo pravi izbor za mene", rekao je naš reprezentativac.

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.