4.2.2019. 10:26
0
Boston u dramatičnoj završnici pobijedio Oklahomu, Westbrook upropasio napad za pobjedu
Košarkaši Boston Celticsa sinoć su u najzanimljivijem meču programa NBA lige pobijedili Oklahoma City Thunder sa 134:129.

Boston je u ovom meču prikazao visok nivo kolektivne igre jer je čak osam od devet igrača koji su izašli na parket postiglo dvocifren broj poena. 

Do 34. ovosezonske pobjede Celticse je u neizvjesnom meču predvodio Kyrie Irving s 30 poena, četiri skoka i 11 asistencija, a Marcus Morris je dodao 19 poena i sedam skokova. 

U timu Oklahome s 37 poena najefikasniji je Bio Paul George. 

Bostonu je to bila četvrta uzastopna pobjeda i nalazi se na trećem mjestu istočne konferencije, a Oklahoma je također treća na zapadu.

- Rezultati:
New York Knicks - Memphis Grizzlies 84:96
Boston Celtics - Oklahoma City Thunder 134:129
Toronto Raptors - LA Clippers 121:103

(Fena / Haris Ahbabović)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.