14.7.2019. 11:36
1
Košarkaš Crvene Zvezde Ognjen Kuzmić teško povrijeđen u nesreći kod Banje Luke
Ognjen Kuzmić, dvadesetdevetogodišnji košarkaš "Crvene zvezde" iz Doboja, teško je povrijeđen jutros u saobraćajnoj nezgodi koja se desila oko pet časova a teške povrede zadobio je i negov saputnik Bogdan Ilić (29) iz Bijeljine.
Nezgoda se jutros dogodila na magistralnom putu Banjaluka-Prijedor u Ramićima a pomenuti mladići bili su u poršeu koji se sudario sa bmv-om u kojem su bili Prijedorčani Dražen J. i (30) i Marko M. (32) koji su zadobili lakše povrede.

Kuzmić je poslije udesa, prevezen u Univerzitetski klinièki centar Banjaluka.

Kuzmić je polomio donju i gornju vilicu i trenutno je u komi rekao je za internet medije doktor Vlado Đajić.

"Kuzmić je u direktnom sudaru polomio donju i gornju vilicu i trenutno je u komi. Po riječima doktora Vlade Đajića nema hematoma na mozgu, ali su povrede vrlo ozbiljne i zahtjevaju transport košarkaša u Urgentni centar u Beograd"

A prema nezvaničnim informacijama,  biće transportovan u Beograd.

Kako nam je rečeno iz Policijske uprave Banjaluka  uviđaj su na mjestu nezgode izvršili pripadnici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja.

"Obavješten je dežurni okružni javni tuzilac Okružnog javnog tuzilaštva Banjaluka i rad na utvrđivanju svih okolnosti saobraćajne nezgode i odgovornosti uvesnika je u toku", naveli su iz policije.


Ognjen Kuzmić se prije desetak dana vratio u Crvenu zvezdu

Ognjen Kuzmić se prije desetak dana vratio u Crvenu zvezdu za koju je potpisao dvogodišnji ugovor. U "crveno-bijele" je stigao nakon što mu je istekao ugovor sa Real Madridom a dres beogradskog kluba je nosio i u sezoni 2016/2017. kada je sjajnim igrama i zapao za oko španskog gianta. Ipak, ubrzo je doživio povredu koljena koja ga je udaljila sa terena skoro godinu dana a ubrzo se po povratku opet povrijedio ja je naredna dva mjeseca opet bio van stroja.

Kuzmiće je rođen u Doboju a osim Crvene Zvezde i Real Madrida nosi je dresove mnogih kluboca među kojima su banjalučki Borac, zenički Čelik, španska Malaga, grčki Panatinaikos a period od 2013. do 2015. proveo je u NBA ligašu Golden Stejt Voriorsima, prenose Nezavisne.


(Admir Oručević)
1
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.