21.7.2019. 16:49
0
Kuzmić se uspješno oporavlja
Stanje Ognjena Kuzmića je sve stabilnije i bolje, saopštili su iz Košarkaškog kluba Crvena zvezda.

Prvak ABA lige obavijestio je javnost da se njihov član osjeća znatno bolje i da će u ponedjeljak biti premješten iz šok sobe Urgentnog centra na odjeljenje intenzivne njege te zdravstvene ustanove.

Kuzmić je od petka u potpuno svjesnom stanju, komunicira sa članovima svoje porodice i ljekarima koji su zaduženi za njegov oporavak, a kojima je KK Crvena zvezda još jednom iskazala ogromnu zahvalnost na svemu što čine kako bi se Ognjen što prije u potpunosti oporavio.

Prema procjenama ljekarskog tima, Ognjen je sada potpuno van životne opasnosti, nema negativnih promjena, niti bilo kakvih komplikacija i pogoršanja sa povredama glave i grudnog koša.

Operacijom su potpuno sanirane teške povrede gornje vilice, a već tokom današnjeg dana, Kuzmić bi mogao i po prvi put potpuno da se pridigne iz kreveta i stane na svoje noge, što je izuzetan pomak i napredak za samo sedam dana od kada je reprezentativac Srbije i košarkaš Crvene zvezde prebačen u Beograd sa teškim povredama opasnim po život, prenosi CDM.


(Amila Alijagić)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.