9.1.2020. 22:17
0
"Kobe i ja bismo pobijedili LeBrona i Davisa. Postavlja se samo jedno pitanje - ko bi čuvao mene?!"
Shaquille O'Neal i Kobe Bryant zajedno su u dresu LA Lakersa osvojili tri titule u NBA ligi.

Piše: Haris Ahbabović

Uprkos svim svađama na parketu i pored njega, mnogi će reći da su upravo Shaq i Kobe najdominantniji duo koji se ikada pojavio u NBA ligi.

Međutim, brojni mediji u SAD-u su se zapitali ko bi pobijedio 2 na 2: Shaq i Kobe u najboljim danima, ili sadašnji pakleni duo LA Lakersa, LeBron James i Anthony Davis.

Oglasili su se mnogi košarkaši i NBA stručnjaci, a legenda Boston Celticsa, Paul Pierce, rekao je da nema dvojbe ko bi pobijedio:

"Teško pitanje... Ma, kako pitanje. Naravno da bi Kobe i Shaq pobijedili. Ne vidim kako bi AD zaustavio Shaqa, više šanse da ga zaustavi možda ima LeBron. Pričamo o Bryantu i O'Nealu, dva igrača koji su već u top 10 ikada. LeBron je svakako možda u top 5 svih vremena, ali za Davisa još uvijek ne znamo gdje će završiti", rekao je Paul Pierce.

Gostujući u emisiji kod Jimmyja Fallona, sličnog mišljenja, što je očekivano, je bio i sam Shaquille O'Neal.

"Da li mislim da bi ih pobijedili, ili da li znam? Volim ova poređenja i ove konverzacije, jer nikad ne postoji konačni odgovor. Ali, moj odgovor je DA. Da, naravno da bi ih pobijedili. Ko će mene čuvati?", rekao je Shaq.

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.