16.1.2020. 19:47
0
Malone demantovao da će sarađivati sa reprezentacijom Srbije, KSS bez komentara
Trener Denver Nuggetsa, Mike Malone, demantovao je navode da će biti savjetnik u stručnom štabu reprezentacije Srbije na predstojećem kvalifikacionom turniru za Olimpijske igre koji će se igrati u Beogradu.

Uoči susreta Denver - Charlotte, novinari su upitali Malonea da prokomentariše navode da će raditi sa najboljim timom Srbije.

On je kratko odgovorio: "To nije tačno".

Američki mediji prenose da su pregovori između trenera Nuggetsa i Košarkaškog saveza Srbie u toku. Informaciju da će Malone biti dio stručnog štaba prenio je upravo Košarkaški savez srbije.

U Košarkaškom savezu Srbije nemaju komentar na demantij Mikea Malonea da je postigao dogovor da bude savjetnik u stručnom štabu reprezentacije za vrijeme Olimpijskig kvalifikacionog turnira.

Na poziv Sport Kluba da prokomentarišu Maloneov demantij, u Košarkašom savezu Srbije rekli su da "nemaju komentar".

Timu Srbije će rivali u Beogradu biti selekcije Dominikanske Republike i Novog Zelanda, dok su u drugoj grupi Italija, Portoriko i Senegal.

Samo pobjednik turnira će obezbijediti plasman u Tokio, prenosi Sport Klub.


(Amila Alijagić)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.