24.2.2020. 8:29
0
Bh. košarkaši večeras protiv Grčke: Mejdan skoro rasprodat, momci spremni za novu pobjedu
Košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras od 20 sati u tuzlanskom Mejdanu će dočekati Grčku u drugom kolu kvalifikacija za Eurobasket.

Selektor naše reprezentacije Vedran Bosnić respektuje Grčku, ali respektuje i svoje momke te najavljuje da će naša reprezentacija ići na pobjedu protiv Grčke.

“Mnogo mi je drago da je utakmica u Tuzli. Lijepe utakmice me vežu za Tuzlu. Nadam se da će nam publika pomoći da pobijedimo Grčku. Mnogo bitno je što nas krasi dobra atmosfera Grčka je jako dobra reprezentacija. Dosta je tu igrača koji su igrali u njihovoj ligi. Respektujemo ih, ali respektujemo i sebe i idemo na pobjedu protiv njih. Atmosfera je da svi hoće da daju maksimum. Grci imaju tu sredinu koja igra zajedno. Krasi ih timska, statična košarka “pet na pet”. Imaćemo drugačiju utakmicu nego u Latviji. Mi njih moramo napasti, biti agresivni i više trčati od njih. Biće to jedna fizička utakmica sa dosta fokusa. Moramo praviti što manje grešaka. Naša prednost je pun Mejdan i naše zajedništvo”, rekao je Vedran Bosnić.

Dvorana Mejdan je gotovo potpuno rasprodat i ostalo je još stotinjak ulaznica.


(Patria)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.