14.4.2021. 21:47
0
"Da me Jordan zvao da dođem u Bullse, rekao bih mu da odj****!"
Legendarni nekadašnji NBA igrač, Reggie Miller, cijelu je svoju karijeru proveo u Indiana Pacersima, te je nedavno poručio što brojne ekipe slažu super rostere samo kako bi se nazor domogli titule prvaka.

Piše: H. Ahbabović

Miller je protiv toga i za "ESPN" je slikovito objasnio zbog čega. 

- Znate li šta bih napravio da me Michael Jordan pozvao da skupa igramo u Bullsima? Rekao bih mu da od**** - kazao je Miller pa nastavio:

- Nikad nisam bio ni blizu da odem iz Indiane. Tražile su me neke ekipe, New York je bio uporan, ali od toga nije moglo biti ništa. Ispisao sam historiju protiv njih i nije dolazilo u obzir da odem tamo. Da sam negdje ipak otišao, to bi bili Lakersi jer sam rođen u Kaliforniji. Ipak, ostao sam u Indiani. Danas najveće zvijezde biraju između šest, sedam klubova. To mi se ne sviđa - rekao je jedan od najboljih šutera u historiji NBA lige.

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.