28.6.2021. 18:59
0
Košarkaš Miroslav Raduljica odbio da se uslika sa policajcem u Srbiji, a ovaj onda potegao pištolj prema njemu
Nevjerovatna priča stiže iz Srbije. Naime, jedan policajac je uhapšen, jer je dok je bio na dužnosti pištoljem prijetio košarkašu iz Srbije Miroslavu Raduljici.

Policajac je bio pod dejstvom alkohola, pa mu je Raduljica uspio oteti pištolj, a onda se u incident umiješao još jedan policajac. Veći incident na "Janjskom saboru" kod manastira Glogovac u Šipovu spriječili su specijalci. 

- Raduljica je bio u jednom šatoru, a tada je pod taj šator došao i pomenuti policajac, koji je bio u društvu još nekoliko svojih kolega. Htio je sliku s Raduljicom, košarkaš je to odbio i tada je uslijedio skandal - prenosi "Index.hr".

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.