16.10.2021. 8:41
0
Crvena zvezda u neizvjesnoj završnici poražena od CSKA
Košarkaši Crvene zvezde poraženi su večeras u Moskvi od ekipe CSKA sa 76:78 (21:17, 21:25, 15:15, 19:21), u meču četvrtog kola Evrolige.

Najefikasniji u ekipi Zvezde bio je Nejt Volters sa 16 poena, Ognjen Kuzmić je postigao 14 poena uz sedam skokova, dok je Nikola Kalinić upisao 11 poena.


Za ruski tim najviše poena postigao je Vil Klajburn 18, uz četiri skoka, Aleksej Šved je dodao 16 poena uz pet asistencija i četiri skoka, a Johanes Vojtman je zabilježio 12 poena uz pet skokova.  CSKA je na ovom meču bio oslabljen, jer zbog povrede nije igrao najkorisniji igrač (MVP) prethodna dva kola Evrolige, Tornike Šengelija.


CSKA ima tri pobjede i jedan poraz, dok Zvezda ima učinak od dvije pobjede i dva poraza u Evroligi.  Zvezda u sljedećem kolu dočekuje Albu iz Berlina, dok CSKA na svom terenu igra protiv Olimpijakosa.


(Patria)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.