17.2.2022. 9:13
0
Historijski meč Jusufa Nurkića: Bosanska zvijer je pregazila Grizzliese i stigla do 5000 poena u NBA ligi

Historijski meč Jusufa Nurkića: Bosanska zvijer je pregazila Grizzliese i stigla do 5000 poena u NBA ligi
17.02.2022 08:34 Autor: Raport.ba
 
Portland Trail Blazersi sinoć su nastavili niz pobjeda u NBA ligi, a ovaj put su slavili u Memphisu kod Grizzliesa rezultatom 123:119. Sjajnu večer imao je naš Jusuf Nurkić koji je odigrao jednu od najboljih utakmica sezone. Pokazao se kao potpuno nezaustavljiv za protivničke igrače.

Bosanska zvijer je na parketu provela 34 minute i u tom periodu ubacila 32 poena, uhvatila osam skokova uz četiri asistencije i jednu blokadu. Osim toga, Nurkić je imao sjajan postotak šuta iz igre. Pogodio je 12 od 17 šuteva i donio svojoj momčadi četvrtu uzastopnu pobjedu.

Najbolji bh. košarkaš je briljirao, a ova utakmica za njega je bila i historijski važna. Naime, sinoć je Nurkić ubacio svoj 5000. poen u najjačoj košarkaškoj ligi svijeta, a time se na društvenim mrežama pohvalio i njegov klub, prenosi Raport..


(Admir O.)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.