27.8.2022. 23:03
1
Musa nakon spektakularne pobjede: Nismo prestali vjerovati, dali smo lekciju svima koji su sumnjali u nas
Košarkaška reprezentacija BiH ostvarila je veliku pobjedu protiv reprezentacije Francuske u dramatičnom meču u prepunoj dvorani Mirza Delibašić u Skenderiji.

Zmajevi su nakon teške borbe i dva produžetka slavili rezultatom 96-90, te su na taj način ostali u borbi za plasman na Svjetsko prvenstvo.

Svoju izjavu nakon teškog meča i vrijedne pobjede dao je jedan od najboljih pojedinaca večeras Džanan Musa.

“Nismo prestali vjerovati. Puna Skenderija, jedna od najboljih reprezentacija na svijetu dođe u ovom sastavu, mi ih dobijemo. Šta reći, dali smo lekciju svima koji su sumnjali u nas. Priča u svlačionici je prevagnula. Mi smo odlučili da ćemo izaći i ostaviti srce na terenu, bez obzira na rezultat. Primarni cilj bio je da se pokažemo u što boljem svjetlu. Ono što smo htjeli je da provedemo plan selektora u djelo”, rekao je Musa.

(A. Balićevac)

1
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.