4.9.2022. 21:12
0
Musa: "Ljudima je previše stalo i to je razlog zašto se borimo"
Džanan Musa i danas je pružio odličnu partiju za našu reprezentaciju, pa je nakon utakmice djelovao poprilično umorno.


Ipak, nije propustio priliku da pobjedu protiv Slovenije posveti bh. građanima, kazavši da narod u našoj državi zbog ljubavi koju osjeća prema reprezentaciji zaslužuje sve i da mu je jako drago što su usrećili sve Bosance i Hercegovce.

"Ovo je nevjerovatno... Ova zemlja i ovi navijači zaslužuju sve! Ono što sam rekao, svaki poraz kod nas je tragedija jer nam je previše stalo, a onda je svaka pobjeda tolika euforija, upravo iz toga razloga, kao da smo prvaci svijeta... Ljudima je previše stalo i to je razlog zašto se borimo", rekao je Musa i nastavio:

"Opet sam ostavio sve od sebe na terenu. Maloprije sam zagrlio Nurkića i pitao ga da li je moguće da smo toliko umorni, ali sada se idemo odmoriti i slijedi utakmica protiv Francuske. Odmorit ćemo se, spremiti i onda slijedi novi važan meč."

Prije izjava za medije, Musa se oglasio na Facebooku porukom: "Ovo je za našu Bosnu i Hercegovinu. Drugu nemamo niti je želimo".

Naredni meč naša reprezentacija igra protiv Francuske, a nakon toga nas očekuje duel protiv Litvanije. 



(Patria / Aldina R.) 

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.