9.2.2023. 8:02
0
Neočekivan trade koji je potresao NBA ligu: Durant u Phoenix Sunsima!
Iz NBA stiže i vijest o još jednom spektakularnom trejdu.

Brooklyn Netsi mijenjaju Kevina Duranta u Phoenix Sunse u velikom trejdu, potvrdili su izvori NBA lige za Yahoo Sports.

Očekuje se da će Netsi u ugovoru dobiti paket igrača i naknadu za draft. Sunsi će dobiti Mikala Bridgesa, Cama Johnsona, Jaea Crowdera, te četiri izbora prvog kruga drafta i zamjenu izbora 2028.

TJ Warren također ide u Phoenix zajedno s Durantom.

Nakon što su Netsi zamijenili Kyrieja Irvinga u Dallas Maverickse tokom vikenda, Durant se navodno sastao s Brooklynovim uredom kako bi razgovarali o “smjeru franšize i njenoj sposobnosti da bude kandidat za naslov prvaka”. Očito ti razgovori nisu bili plodonosni, prenose Sportske novosti.

Durant je zatražio razmjenu još ljetos. Međutim, kako nije bilo ponuda, povukao je zahtjev prije početka sezone. Trenutno ne igra zbog povrede, ali trebao bi se vratiti za dvije sedmice.

(A. Balićevac)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.