3.11.2023. 18:11
0
KK Bosna doveo pojačanje, iskusni centar po treći put među “Studentima”
Sead Hadžifejzović ponovo oblači dres Bosne Meridianbet, objavio je sarajevski klub.

Hadžifejzović ima 34 godine, visok je 202 centimetra. Igra na poziciji krilnog centra.

"Sead iza sebe ima sjajnu sezonu u makedonskom Pelisteru, gdje je u ABA 2 ligi prosječno ostvarivao učinak od 17,9 poena i 5,2 skokova.

U bogatoj karijeri nastupao je još za Kolubaru i Novi Pazar u ligi Srbije, ukrajinski Cherkasy Monkeys, rumunski Galati, slovenski Šenčur, crnogorski Ibar Rožaje te je u našoj ligi, pored Bosne u dva navrata, nosio i dres Slobode, Kaknja i Vogošće.

Svojim iskustvom i borbenošću Sead će zasigurno biti znatno pojačanje na centarskim pozicijama", poručili su "Studenti".

Bosna će sutra u dvorani Skenderija od 17 sati igrati protiv tuzlanske Slobode u petom kolu Prvenstva Bosne i Hercegovine, prenosi Raport.

(Mubina Lj.)

KK Bosna
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.