28.4.2024. 9:16
0
Lakersi izbjegli metlu i pobijedili Nuggetse, nova nevjerovatna partija Nikole Jokića
Košarkaši LA Lakersa pobijedili su Denver Nuggetse na domaćem parketu rezultatom 119:108, te tako uspjeli smanjiti zaostatak na 3:1 u prvoj rundi playoffa.

Do pobjede su "Jezeraše" vodili Lebron James s 30 poena, te Anthony Davis s 25, uz 23 uhvaćena skoka. 

S druge strane je ponovo briljirao Nikola Jokić, upisavši novi tripl-dabl. Srbijanski centar je zabilježio 33 poena, te po 14 skokova i asistencija. 

Ipak, to je bilo nedovoljno Nuggetsima, koji nisu izgledali kao u prethodnim utakmicama. 

Svakako će imati još tri "meč lopte", od kojih prva dolazi dolazi na domaćem parketu u Coloradu, gdje će svakako imati veliku prednost, a pogotovo kada se uzme u obzir da ni Lakersi ne briljiraju. 

(Sead M.)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.