25.6.2019. 16:14
0
Zdrava meza
Ne mora sto uvijek biti pun suhog mesa i raznih sireva da biste imali ukusnu mezu. Ovoga puta samo povrće i svježi sir potpuno su dovoljni za zdravi snack!
Sastojci:

1 tikvica
2 mrkve
50 g svježeg sira 
2 kašike pavlake
svježi peršun
so

Tikvicu i dvije mrkve skuhajte u slanoj vodi. Jednu mrkvu izrendajte na sitno, pa je pomiješajte sa svježim sirom i pavlakom. Malo posolite i pospite svježim peršunom i dobro izmiješajte. Drugu mrkvku i tikvicu isjecite na trakice.

Trakice tikvice i mrkve umačite u sos od sira, a sve možete upotpuniti sa nekoliko kriški tosta. Tefal, ideje bez kojih ne možete!

KuhPoh pratite i na  facebookuyoutubeutwitteru, te instagramu.



 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.