5.10.2018. 18:27
9
"Alisa je očito željna tužbi za klevetu. Nemam potrebu da se nekome pravdam, ne potičem iz kriminalne porodice kao Alisa Mutap"
Za Source.ba portal govorila je Arijana Memić, sestra ubijenog Dženana Memića.

Pitali smo je da komentariše jučerašnje obraćanje Alise Mutap koja je kobne noći 2016. godine bila u društvu sa ubijenim Dženanom Memićem, a koju porodica Memić smatra odgovornom za saznavanje prave istine o ubistvu ovog Sarajlije.

Razgovarali smo i o tome zbog čega su ovi sarajevski kao i protesti u Banja Luci za podršku porodici Dragičević organizovani dva dana prije Općih izbora u BiH, da li tu ima političke pozadine s obzirom na to da je Arijana Memić i kandidat za Skupštinu Kantona Sarajevo ispred stranke Narod i Pravda.

Kada je riječ o njenoj kandidaturi razgovarali smo i o tome koji su to motivi njenog ulaska u politiku te šta će joj biti prvi koraci u slučaju da bude izabrana.

Cijeli intervju sa Arijanom Memić možete pogledati u videu iznad. 





Novinar: Lejla Trle
Kamera i montaža: Almir Biber

9
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.