21.3.2018. 15:14
0
Herbal Spa centar obilježio tri godine uspješnog rada u BiH
U prisustvu brojnih zvanica i poslovnih partnera, sinoć je, u Sarajevu, obilježena treća godišnjica poslovanja Herbal Spa centra u našoj zemlji.
Riječ je o kompaniji osnovanoj 2002. godine u Kuvajtu, a osnivač je Hussain Alnassar, koji je bio domaćin na proslavi.

Obraćajući se novinarima Alnassar je kazao kako je on, kao investitor, u BiH prisutan već pet godina.

Otvorili smo dvije poslovnice, ali tu ne stajemo. Naši planovi su razvijanje biznisa i smatramo da je ovo vrijeme najbolja prilika za tako nešto. Zadovoljan sam dosadašnjim radom u BiH, što je razlog za slavlje, koje će polako prerasti u tradiciju“, kazao je Alnassar.

Alnassar se dotakao i budućih planova i pomenuo određene lokalitete u blizini Sarajeva, na Ilidži, koje smatra pogodnim za dalju gradnju Herbal Spa centara.

Među zvanicama su bile i mlada sarajevska pjevačica Ammara Mistrić, te Anela Bašić, blogerica Fashion Roulette bloga, zadovoljne korisnice usluga Herbal Spa centra. 

Uspješna priča kompanije Herbal Spa krenula je od jednog spa centra koji je pružao samo pet usluga, a danas ovu kompaniju čini 18 poslovnica, u tri države, koje svojim klijentima nude više od 90 različitih spa usluga.

Na tržište BiH Herbal Spa je došao 2015. godine, sa spa konceptom namijenjenim isključivo ženama, ali su prvu godišnjicu postojanja obilježili otvaranjem drugog spa centra za žene i muškarce.

Usluge koje se nude u Herbal Spa centrima u Sarajevu podijeljene su u šest kategorija: masaže, njega tijela, manikir i pedikir, marokansko kupatilo, tretmani lica te salonske usluge.

Pored specifičnosti vezanih za vrste masaža, te jedinstvenog tretmana marokansko kupatilo, Herbal Spa centar izdvaja se i po luksuznom ambijentu i nadasve profesionalnom osoblju koje je klijentu posvećeno od samog ulaska u spa centar.
 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.