19.4.2018. 12:32
0
Tražite inspiraciju za proljetni make uplook? Nađite je u dm prodavnicama!
Zajedno s poznatim brendovima dm je i ovog proljeća pripremio UVIJEKPOVOLJNO sniženja proizvoda, poklone za kupovinu i super nagradnu igru!

Biti posebna, ne savršena poruka je ovogodišnje proljetne dm look kampanje. U ostvarenju ove misije pomoći će nam poznati make upbrendovi L'Oréal Paris, Max Factor, Deborah Milano, Maybelline New York, Rimmel London i trend IT UP. Odaberite svoj omiljeni proizvod po UVIJEKPOVOLJNO cijeni i naglasite ono što te čini jedinstvenom. 

Korektivni aparatić za zube savršen je modni dodatak – naglasite ga jarkim ružem za usne. Svjetlu kožu istaknite uz pomoć rumenila i jarkog sjaja za usne. Kratke trepavice i guste obrve? Neka vaše oči dođu do izražaja pomoću sjene u boji. Nemojte skrivati pjege! Naprotiv, koristite lake, svjetlije podloge umjesto tamnih nijansi pudera.

Kako bi koža lica bila spremna za nanošenje make up-a, potrebno je pružiti joj optimalnu njegu. U tome neka vam budu saveznici proizvodi za njegu lica iz bogate ponude dm prodavnica za sve tipove kože. 

Poklon za kupovinu i nagradna igra 

Uz UVIJEKPOVOLJNO cijene, do 15.5. za kupovinu proizvoda odabranih make upbrendova te proizvoda za njegu lica u vrijednosti iznad 25 KM na poklon dobijatepowerbank – punjač za mobitel te stičeteuslov za učestvovanje u nagradnoj igri. Nakon obavljene kupovine ispunite nagradni kupon, ubacite ga u za to predviđenu kutiju u dm prodavnicama. Najsretnijih 100 kupaca osvojit će dm beautyboxs atraktivnim beauty proizvodima. 

Novo u dm-u – posudice za testiranje pudera! 

Osluškujući potrebe svojih kupaca, dm nudi novu uslugu – posudice za testiranje tečnih pudera. „Na ovaj način, kupci će moći, prije donošenja odluke o kupovini, isprobati nijansu i teksturu tečnog pudera kod kuće, na dnevnom svjetlu te odabrati onaj koji najbolje odgovara njihovoj boji tena i tipu kože lica. Ovom uslugom želimo kupcima olakšati odabir željenog proizvoda te pružiti još bolji ugođaj kupovine.“ – izjavila je AdmiraIsaković, voditeljica Nabave i Marketinga dm-a. Sve što je potrebno je da od dm zaposlenika zatražite posudicu i uzorak pudera je vaš!  

Više informacija o sniženjima, nagradnoj igri, posudicama za testiranje tečnih pudera te ostalim pogodnostima potražite u dm Katalogu, na dm online medijima te u najbližoj dm prodavnici. 


0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.