3.4.2020. 22:25
1
Ako dodate ovaj sastojak u šampon preporodiće kosu od korijena do vrhova
Vjerujemo da vam nikad ne bi palo na pamet da ovaj sastojak dodate u šampon, ali prema riječima žena koje su isprobale ovaj recept, rezultati su fenomenalni.

Dok brinemo o kosi, fokusiramo se na same vlasi, dok tjeme potpuno zaboravljamo. To je velika greška kažu frizeri, jer samo ako je tjeme glave njegovano, možemo da očekujemo da će i kosa izgledati zdravo i sjajno.

Da bi ono bilo zdravo, neophodno je uraditi piling s vremena na vrijeme, baš kao što to činimo i sa kožom lica. Za ovo vam nije potreban nikakav skup preparat. Sve što trebate da uradite je da u šampon kojim inače perete kosu dodate kašiku šećera. Upravo on će uraditi nježan piling i ukloniti mrtve ćelije koje blokiraju rast lijepe i njegovane kose. Osim toga omogućiće detaljnije pranje i dozvoliti regeneratoru da dublje prodre i bolje nahrani samu dlaku, prenosi CDM. 

Sa ovim postupkom ne treba pretjerivati kako se kože glave ne bi isušila. Najbolje bi bilo piling ponoviti nakon svakog četiri pranja.


(Lejla Trle) 

1
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.