31.3.2021. 12:27
0
Obucite crno od glave do pete, budite u trendu
Ljubitelji crnih izdanja često kažu kako se najbolje osjećaju upravo u toj "neboji", koja simbolizuje moć, autoritet, samouvjerenost… Osim toga, crna savršeno izgleda u kombinaciji s bilo kojom drugom bojom ili uzorkom

Monohromatske kombinacije, pogotovo kada je riječ o modnim izdanjima u crnoj boji, uvijek sa sobom nose dozu sofisticiranosti, uglađenosti i elegancije. Modni znalci odavno su prepoznali moć i snagu nošenja crne boje od glave do pete, a dame koje rado nose ovu boju inspiracija su kako nositi crno, a izgledati stilski zanimljivo i dotjerano.

Najbolji trik je odabir odjevnih artikala različitih tekstura i krojeva, koji će kombinovani zajedno činiti zanimljivu stilsku kompoziciju koja je primjetna i stilski maštovita, iako nosite artikle u jednoj boji.


KAKO KREIRATI MODERAN IZGLED U ALL BLACK IZDANJIMA

Ljubitelji crnih izdanja često kažu kako se najbolje osjećaju upravo u toj "neboji", koja simbolizuje moć, autoritet, samouvjerenost… Osim toga, crna savršeno izgleda u kombinaciji s bilo kojom drugom bojom ili uzorkom pa nema straha od eventualnih modnih promašaja.

Modni znalci kažu kako je trik u autfitima koji spajaju različite materijale. Važno je kombinovati različite materijale poput kože, satena, baršuna, brušene kože, pletiva, brokata… Ukoliko ovog proljeća uparite crni isprani džins i sako od baršuna, izgledaćete kao da ste upravo sišli s modne piste. Odlično funkcioniše i kaput od umjetnog krzna s kožom, obični crni sako s hlačama od pliša ili kožne hlače i veća crna majica ili kardigan.

A kad poželite unijeti malo boje u svoje od glave do pete crne modne kombinacije, nećete pogriješiti ukoliko se odlučite za još jedan vječiti modni trend: kombinaciju bijele i crne ili bež i crne, koje uvijek izgledaju trendi.

SAVJETI ZA RAZBIJANJE CRNE DETALJIMA U DRUGIM BOJAMA

Ako ste u crnom od glave do pete, upečatljiv nakit na najbolji će način razbiti vašu kombinaciju. S crnim se stajlinzima savršeno slažu tkanine poput tila ili čipke.

Kad poželite unijeti živosti u crne modne kombinacije, posegnite za majicom s printom, koje su već neko vrijeme apsolutni modni hit. Ako se želite stilski poigrati, možete all black kombinaciju razbiti patikama ili cipelama u nekoj upečatljivoj boji poput crvene, plave, zelene ili žute.


(Admir Oručević)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.