15.1.2023. 15:26
0
Princ Harry u svojim memoarima otkrio omiljeni parfem princeze Diane
Veliki dio svojih memoara princ Hari (Harry) je posvetio svojoj majci Dajani (Diani) te je otkrio i njen omiljeni parfem.

Piše kako je krenuvši na psihoterapiju dobio savjet da kupi bočicu majčinog omiljenog parfema kako bi otključao emocije i napokon uspio zaplakati za majkom. 

Prisjeća se kako ga je terapeut poticao da istraži svoje emocije pomoću bočice parfema. Kako piše Hari, omiljeni parfem njegove majke bio je First by Van Cleef & Arpels.

- Na početku naše seanse podigao sam poklopac i duboko ušmrkao. Kao tabletu LSD-a. Negdje sam pročitao da je miris naše najstarije osjetilo i to je odgovaralo onome što sam doživio u tom trenutku, slike su se dizale iz onoga što se činilo kao najprimitivniji dio mog mozga - piše Hari, prenose mediji.


(A.R.)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.